C34A5543.jpg

Nå, drøyt 3 år senere har vi for lengst vokst ut av lokalene, vi har avtaler med en rekke store aktører i det norske dagligvaremarkedet, har fått EU-godkjennelse og leverer til hele landet.

Rawsome skal være det selskapet som setter standarden for det helt øverste sjiktet av premium-segmentet. Vi ser for oss å bygge ut dette markedet med stadig nye produkter fremover og bli segmentets markedsleder.

Om oss

Rawsome AS

Rawsome sin historie startet med den rå yoghurten. Etter et år med utallige forsøk med ulike bakteriekulturer kom produktene våre i butikk samme dag som vi i 2017 fikk bronse i NM i yoghurt.

 

Etter dette har vi fått medaljer også for vårt smør, og produktene våre benyttes nå av stjernekokkene på Maaemo og Restaurant Kontrast. Vi setter pris på anerkjennelsen og tar det som en bekreftelse på at vi gjør mye riktig.

Vi har vært bevisste på at vi skulle vokse sakte og lære underveis, for aldri å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi startet med en bod på 15 kvadratmeter som vi bygde om til et meieri med en batch-størrelse på 160 liter.

shutterstock_604882232.jpg